GoodFood@School

GoodFood@School

Je bent jong en je wil wat (deftig eten). Een Zoom-café met Delphine Lebrun en Myrthe Peijnenborg.

Met GoodFood@School wil Rikolto gezonde en eerlijke voeding op tafel zetten in elke school in Vlaanderen. Daar lopen we met z'n allen warm voor: of je nu leerkracht bent, schoolgaande kinderen hebt of zelf ooit kind bent geweest. 'Je bent jong en je wil wat (deftig eten)' klinkt als muziek in de oren. Je zou er bijna een campagneverhaal van maken, toch?

Donderdag 28 mei van 20u tot 21u maken we het gezellig op ZOOM.

Wie zit er rond de ZOOM-tafel?

Delphine Lebrun is al sinds haar scoutstijd Rikolto-vrijwilligster in Gent. Ze zetelt niet enkel in onze Algemene Vergadering maar reisde enkele jaren geleden bovendien mee met de laatste jongerenreis om de projecten van Rikolto in Indonesië te leren kennen! Naast Rikolto verdeelt Delphine haar tijd tussen aardrijkskunde geven in het Sint-Barbaracollege te Gent en haar passie voor de schilderkunst!

Myrthe Peijnenborg werkt al sinds het begin mee aan het GoodFood@School-project. Zowel op professioneel vlak binnen Rikolto, als in haar persoonlijk leven is Myrthe dagelijks met gezonde, duurzame voeding bezig. Dat komt haar trouwens goed van pas tijdens haar andere passie: lopen. 28 mei zal Myrthe dan ook op en top getraind zijn voor #rondjekot: het Rikolto-alternatief voor de 20km door Brussel. Toi toi Myrthe!

Ja, ik kom naar Café Rikolto!

Vragen, suggesties, info:

Aäron De Fruyt
Aäron De Fruyt
Vrijwilligerscoördinator Oost- en West-Vlaanderen
+32 499 31 75 04