Hanne en Camille lopen voor onze FoodHeroes

Loop mee met onze Belgische Cheetahs

Loop op 31 mei mee #rondjekot met Hanne Claes en Camille Laus en steun onze wereldwijde FoodHeroes.

Cheetahs lopen voor Rikolto's FoodHeroes

De noodtoestand leidt ook in Ecuador tot benarde situaties voor boerenfamilies die voedsel aan de steden leveren. Het transport werd lamgelegd en de overheid sloot de belangrijkste veilingen en markten. De #FoodHeroes in nood bleken consumentenorganisaties en de boeren in Quito, de hoofstad van Ecuador, te zijn die heel snel met een alternatief kwamen: gezonde voedselmanden aan democratische prijzen voor kwetsbare families in Quito.

Helden blijven doorgaan, ook als de rest van de wereld stilstaat. FoodHeroes overal ter wereld zorgen voor het eten op ons bord. Ook nu.

Jij kan helpen!

Jij kan helpen!

Hanne en Camille steunen Rikolto's voedselhelden. Op 31 mei lopen ze allebei rond hun kot en vragen steun en aandacht voor de voedselhelden in Ecuador. Jij kan op twee manieren helpen!

  • Doe mee met Hanne en Camille en loop, wandel of fiets #rondjekot.
  • Geef Hanne en Camille een duwtje in de rug en doe een gift via hun steunpagina.

Ja, ik geef de Cheetahs een duwtje in de rug en steun onze #FoodHeroes

Op 31 mei lopen Hanne en Camille elk rond hun eigen kot. Een ererondje voor de voedselhelden in Ecuador. Jij kan onze Cheetahs extra vleugels geven met een donatie op hun steunpagina en als je een persoonlijke boodschap achterlaat kan je Hanne en Camille nog sneller doen lopen :)

Ga naar de steunpagina van onze Cheetahs

Ja, ik doe mee met #rondjekot

  • Loop, wandel of fiets je eigen aantal kilometers op jouw tempo #rondjekot op zondag 31 mei en vraag steun voor Rikolto's FoodHeroes. Wij helpen je op weg met een handige actiepagina. Laat je hier al wat inspireren.

  • Blijf fit en gezond. De overheid geeft het advies om te blijven bewegen. Stap niet in je auto en verzamel geen mensen om je heen. Hou het veilig voor jezelf en voor alle anderen: loop individueel in je eigen buurt.

  • Samen, niet alleen! Wij connecteren je met andere Rikolto Runners en zorgen op 31 mei voor virtuele aanmoedigingen.

  • Maak kans op een testweekend in een Hyundai Kona Hybrid met een dinner voor twee bij een Foodhero van een heel andere soort: chef-kok Sang-Hoon Degeimbre van L’Air du Temps. Meld je hieronder aan en vergeet niet de prijsvraag in te vullen!

Deelnemen is niet meer mogelijk, maar je gift is nog steeds heel erg welkom!

Deze prijs is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. De winnaar dient op het moment van de testrit in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en minstens 24 jaar oud te zijn. Een precieze datum voor de testrit en het arrangement in L’Air du Temps wordt later bepaald in overleg met Hyundai Belux en L’Air du Temps, altijd in functie van beschikbaarheid. De testwagen wordt ter beschikking gesteld met volle tank en volgens het principe van beheer als goede huisvader. Extra brandstof is ten laste van de bestuurder. De wagen is volledig BA-verzekerd en ingeschreven in België. Eigen veroorzaakte schade blijft ten laste van de bestuurder, met inachtname van een franchise. Eén deelname per e-mailadres.

Met veel dank aan Hyundai. Hanne and Camille zijn sinds vorig jaar de officiële Hyundai-ambassadrices. Hyundai Belux steunt hun actie door deze prijzen aan te bieden via loting aan een van de deelnemers aan #rondjekot met Hanne en Camille.