Het Weekmenu voor Goed Eten

Het Weekmenu

Zet goed eten op tafel tijdens de Week Voor Goed Eten. Laat je inspireren door deze heerlijke recepten.

Ja, ik wil het menu ontvangen

Wat staat er op het menu?

Zet tijdens de Week Voor Goed Eten zelf goed eten op tafel. Kies voor voeding die goed is voor mens en planeet. Rikolto vraagt aan boeren, overheden, de voedselindustrie en de supermarkt om hetzelfde te doen. Laat weten dat je meedoet en ontvang het weekmenu:

  • Gentse scholen serveren Waterzooi. Proef de veggie versie van Seppe Nobels.
  • Hoa Truong zet in haar restaurant Little Buns een Vietnamese klassieker op het menu.
  • Schoolkok Benoît Reisner maakt het kindvriendelijk.
  • De Rikolto-collega's in Tanzania brengen het veldwerk naar ons bord.
  • Culinair journaliste Barbara Serulus deelt haar liefde voor de voedselambacht.
  • Groentechef Frank Fol trakteert op plantaardige eiwitten. Voedsel voor de toekomst!

Steun De Week Voor Goed Eten

Goed eten, voor iedereen ter wereld, daar moeten we nu werk van maken. Meedoen aan De Week Voor Goed Eten kan op verschillende manieren: kook mee of steun Rikolto met een gift. Giften vanaf 40€ zijn voor 45% fiscaal aftrekbaar.

Doe een gift

Zelf goed eten maken

Laat je liever zelf je creatieve geest los of kies je je gerechten aan de hand van wat er nog in de koelkast is blijven liggen? Goed eten is niet gebonden aan een recept. Het is een keukenfilosofie, die zes belangrijke principes nastreeft: