Lopers

Hoe word je een Rikolto Runner?

Jij engageert je om je te laten sponsoren door je eigen netwerk voor Rikolto. Voor al de rest wordt gezorgd. Jij schrijft je hieronder in, wij zorgen voor alle administratie en we gaan aan het werk om van de 20km een feest te maken. Letterlijk. Rikolto doet voor de 25ste keer mee aan de 20km door Brussel, daar drinken we eentje op na de finish!

Hoe kan je fondsen werven? Ons professioneel team staat voor jou klaar om van je fondsenwerving een succes te maken met je eigen actiepagina, tips en tricks. Jij spreekt je netwerk aan op een manier die het beste bij je past. we mikken op minimum 150 euro. Sommige lopers halen een flink bedrag op door één eenvoudige email naar hun kenissen te sturen, andere lopers verzinnen iets lekkers, een grootste diner bijvoorbeeld

Wij zorgen dat jij stressloos aan de start verschijnt. Borstnummers, parking, kleedkamers; je bent welkom op onze eigen 20km-hub, het Sint-Jozefscollege, vanaf 08u. We zorgen zelfs voor een loopshirt.

Parcours

Onze fotograaf en onze filmer zorgen voor de herinneringen. Draag je Rikolto-shirt, dan ben je herkenbaar. Aan kilometer 18 staat het Rikolto-team klaar om jou met opzwepende muziek door de laatste kilometers te loodsen.

Onze hub

Sint-Jozefscollege, Woluwelaan 18, 1550 Brussel
Het aantal parkeerplaatsen op de school is beperkt. Kom zoveel mogelijk met het openbaar vervoer.

Meer informatie nodig over de Rikolto Run of wil je wat meer ondersteuning bij je fondsenwerving? Frederieke staat klaar om je vragen te beantwoorden.

Frederieke Duchateau
Frederieke Duchateau
Communicatiemedewerkster campagnes en events