Doe mee tijdens de week voor goed eten

Ontdek wat JIJ kan doen

Tijdens de week voor goed eten zorgen we samen dat goed eten een recht wordt. Voor iedereen. Nu en in de toekomst. Als ambassadeur kan jij op twee manieren ons helpen met deze campagne

Geef er - een zak - om

Tijdens De Week voor Goed Eten tussen 13-20 januari 2023 willen we onze 10.000 zakken, die werden ontworpen door Domien Delforge van Studio Stoutpoep, massaal in het straatbeeld zien verschijnen.

Dankzij jullie krijgen we deze 10.000 zakken verkocht over heel Vlaanderen aan minimum €10/stuk. Samen met jouw hulp krijgen we onze boodschap verspreid! Overal willen we zien opduiken in de supermarkten, op de werkvloer, op scholen en in de woonkamer. Zo maken we met zijn allen werk voor het recht op goed eten.

Elke zak staat symbool voor waar Rikolto voor strijdt: Goede voeding als universeel basisrecht. voor iedereen. Nu en in de toekomst.

Wat moet je hiervoor doen?

Je start een eigen verkoopspagina die je kan delen met anderen. Hierop kunnen mensen een zak bij jou bestellen of een gift doen voor de projecten van Rikolto. Het aanmelden duurt slechts enkele minuten.

  1. Selecteer hieronder of je alleen zakken zal verkopen of lid bent van een groep (lokale kring, jeugdbeweging, bedrijf).
  2. Meld je aan op het Koalect-platform. Heb je een account? Log dan in. Indien dat niet het geval is moet je een aanmaken.
  3. Personaliseer de titel van jouw actie en stel daarna een doelstelling in. Bijvoorbeeld: €500 euro = minstens 50 zakken verkopen.
  4. Deel de link van jouw verkoopspagina via sociale media en mail.
  5. Rikolto stuurt de verkochte zakken rechtstreeks naar jouw kopers met de pakjesdienst in de eerste week van januari 2023.

Start hieronder een eigen pagina

Wil je met jouw school iets organiseren? klik dan hier

Start een eigen actie rond goed eten

Als individu, lokale groep of bedrijf kan je ook een actie opzetten die draait om goed eten. We ondersteunen jullie bijvoorbeeld graag bij het verkopen van onze zakken gevuld met goed eten. Maar ook elke andere actie in het teken van De Week voor Goed Eten.

Om je op weg te helpen met de communicatie, organisatie en logistiek luik van de actie zorgen wij voor een op maat gemaakte pagina waarmee je heel makkelijk mensen kan aanspreken om te steunen. Hiervoor mag je rechtstreek contact opnemen met ons of het contactformulier invullen.

Wat moet je hiervoor doen?

  1. Neem rechtstreeks contact met Filip of Ann.
  2. Leg kort even uit wat jij/ jullie van plan zijn om te organiseren.
  3. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om te kijken hoe wij jullie kunnen ondersteunen.

Vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

An Kindermans
An Kindermans
Vrijwilligerscoördinator
0484/29.16.51
Filip Cuypers
Filip Cuypers
Vrijwilligerscoördinator
0485/57.54.66

Eerste hulp bij Fondsenwerving

Wil je een actie opzetten, maar heb je geen idee waar te starten? Rikolto helpt je graag op weg met materiaal, tips en beantwoord al je vragen.

Laat ons helpen