Verkoop mee

Groeipotloden verkopen

Doe mee en bestel deze groeipotloden

Wat zijn groeipotloden?

Deze potloodjes zijn gemaakt van duurzaam hout met op het uiteinde een oplosbare capsule met zaadjes in. Wanneer het potlood te klein geworden is om nog mee te tekenen/schrijven kan je hem omgekeerd in een pot aarde steken en een tijdje later groeien er verse kruiden of bloemetjes uit!

Waarom deze actie?

Zoals je misschien al vermoedde, gaat Rikolto in deze coronatijd een buitengewoon campagnejaar tegemoet. De pandemie heeft een grote impact op onze fondsenwervende events, maar ook de toegang tot goed eten. In heel Vlaanderen starten we daarom “ketens voor goed eten” op. Kijk hier gerust al eens hoe dit werkt.

Speciaal voor scholen ontwikkelden we ook een actie met deze groeipotloden die jullie volledig 'coronaproof' kunnen uitvoeren.

Hoe werkt deze actie?

Via een bericht op Smartschool of via een bestelformulier in de boekentas kunnen leerlingen, ouders, vrienden, familie, ... deze potloodjes bestellen. Elk gadget kost 5 euro. Wanneer de bestellingen binnen zijn wordt het aantal doorgegeven aan Rikolto. Wij zorgen dat deze potloodjes bij jullie geraken zodat jullie die kunnen verdelen.
Belangrijk, deze potloodjes zijn enkel bedoeld om in jouw school te verkopen. Ga er dus niet mee aan een supermarkt staan.

Doe je mee?

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen snel met jou contact op!

Communicatie

Communicatie

We willen jullie graag zo goed mogelijk ondersteunen. Hier vind je alvast een banner die je kan gebruiken op Smartschool/sociale media/website om reclame te maken voor het bestellen van deze potloden. We hebben ook een voorbeeld van een bestelformulier dat je online kan gebruiken. Mail hiervoor naar info [at] goodfoodatschool.be.

Naar de banner