Goed eten op school in Solo, Indonesië

Goed eten op school in Solo, Indonesië

Een online Rikolto Cafe: woensdag 11 november om 11u

11 november om 11 uur gaat Rikolto (Vredeseilanden) in videogesprek met Gabriella Andries, onze collega in Indonesië. We nodigen je van harte uit in ons online Rikolto Café - Changemakers Editie.

Ik ben heel blij dat ik voor Rikolto de Changemakers van de stad Solo mag vertegenwoordigen in dit online Rikolto Café.
Gabriella Cynthia Andries Rikolto Indonesië

11 november om 11 uur gaat Rikolto (Vredeseilanden) in videogesprek met Gabriella Andries, onze collega in Indonesië. We nodigen je van harte uit in ons online Rikolto Café - Changemakers Editie. Op deze hoogdag van onze koepelorganisatie 11.11.11 werpen we een blik achter de schermen van onze Changemakers in Solo.

Meer dan een derde van de kinderen in Indonesië heeft last van ondervoeding, vaak door een te eenzijdig dieet. Schoolmaaltijden zijn een eenvoudig en doeltreffend instrument om alle kinderen te voorzien van gezonde en kwaliteitsvolle voeding. In de stad Solo leert de organisatie Gita Pertiwi, met de steun van Rikolto, koks om gezonde maaltijden te bereiden. Ze begeleiden de scholen ook om hun milieu-impact te verkleinen en de hygiëne te verbeteren volgens de lokale Healthy Canteen Standard, die werd opgesteld in samenwerking met de stad.

Schuif aan onze virtuele tafel en kom alles te weten over Rikolto's eigen Changemakers!

Ja, ik kom naar Café Rikolto!

Vragen, suggesties, info:

Aäron De Fruyt
Aäron De Fruyt
Vrijwilligerscoördinator Oost- en West-Vlaanderen
+32 499 31 75 04