Rikolto Café Brugge 15 oktober 2020

Op 15 oktober organiseren we in Brugge het allereerste Rikolto Café De Luxe! Enerzijds trappen we onze campagne “Goed Eten Is Een Recht” af. Anderzijds gaan we actief op zoek hoe we als burgers, leerkrachten, kinderen, ouders, grootouders... sámen kunnen werken aan goed eten: vandaag en morgen, voor iedereen.

Wat deze pandemie, economische recessie, klimaatuitdaging ons ook brengt… Wij geloven dat goed eten voor iedereen een basisrecht is en dat we deze droom kunnen realiseren. Eten dat goed is voor wie het eet. Eten waar de producent een eerlijke prijs voor krijgt. Eten dat de grenzen van onze planeet respecteert. Daar gaan we voor. En daar hebben we jou voor nodig!

Dit Café organiseren we uiteraard conform de dan geldende veiligheidsvoorschriften. We komen graag samen in de Magdalenakerk in Brugge op 15 oktober 2020 van 18u30 tot 21u30. Mochten de omstandigheden het niet toelaten om fysiek samen te komen, voorzien we uiteraard een virtueel alternatief. Na inschrijving sturen we je alle nodige informatie op.

Inschrijven voor het café in Brugge op 15 oktober 2020 kan via het formulier hieronder.