Rikolto Café (digitaal) - De Week voor Goed Eten

Online lancering van De Week voor Goed Eten

Aftrap van een nieuwe campagne
Dinsdag 14 december van 19u tot 20u via Zoom

Toegang tot voldoende en gezond eten is een recht... geen voorrecht. Genoeg eten om goed te leven, voor iedereen, overal. Daar gaat het om tijdens De Week voor Goed Eten. En hier hebben we jou hard voor nodig! Op 14 december nodigen we je graag uit voor ons online Rikolto Café dat in teken staat van Goed Eten.

De sprekers van de avond

De avond wordt ingeleid door Jan Wyckaert, directeur van Rikolto in België. Hierna nemen we je mee naar Tanzania waar we live in gesprek gaan met Jimson Kivuyo en Ine Tollenaers.

Jimson Kivuyo is één van de jonge ondernemers die betrokken zijn bij het Generation Food programma van Rikolto in Arusha. Op zijn boerderij produceert hij lokale zuivelproducten van hoge kwaliteit. Jimson runt namelijk de Kaizari Farm. Daarmee is hij de derde generatie die dit familiebedrijf voortzet. Ine Tollenaers is communicatiemedewerker bij Rikolto in Oost-Afrika. Zij is ook nauw betrokken bij het Generation Food programma in Arusha.

Ook De Week voor Goed Eten wordt toegelicht door An Kindermans en Filip Cuypers met al de tips en tricks om mee te bouwen aan een succesvolle campagne. We sluiten de avond af met een preview van onze tv-spot.

Programma

  • 19u00: inleiding door Jan Wyckaert
  • 19u15: live gesprek met Jimson Kivuyo en Ine Tollenaers in Tanzania
  • 19u45: De Week voor Goed Eten - tips en tricks
  • 20u00: preview tv-spot

Praktisch

  • 14 december 2021 van 19u - 20u

  • via Zoom

Schrijf je in