#rondjekot

Rikolto Run #rondjekot

In groep lopen is nu niet mogelijk en heel wat events worden uitgesteld. Dus maken we samen met de plezantste loopclub van België, de Rikolto Runners, van 31 mei een loopfeest #rondjekot!

De Rikolto Run 2020 #rondjekot

  • Loop, wandel of fiets je eigen aantal kilometers op jouw tempo #rondjekot op zondag 31 mei

  • Blijf fit en gezond. De overheid geeft het advies om te blijven bewegen. Stap niet in je auto en verzamel geen mensen om je heen. Hou het veilig voor jezelf en voor alle anderen: loop individueel in je eigen buurt.

  • Samen, niet alleen! Wij connecteren je met andere Rikolto Runners en zorgen op 31 mei voor virtuele aanmoedigingen.

We gaan er samen voor! Hoe?

Samen, niet alleen

Welkom in onze #rondjekot-club op Strava.

Voor wie loop je?

We zien vandaag het belang van een kloppend voedselsysteem in onze supermarkten. Een systeem dat nooit stil staat, ook niet als de rest van de wereld stilvalt. Boeren, transportmedewerkers, voedselbanken... al deze foodheroes zorgen dat wij eten op onze tafel zetten, waar ook ter wereld: daar vragen wij aandacht en steun voor!

Die steun hebben we heel hard nodig de komende maanden nu onze fondsenwerving praktisch stil ligt. Daar willen we iets aan doen, samen met jou. Via een handige actiepagina, kan jij heel eenvoudig je laten sponsoren. Jezelf sponsoren mag natuurlijk ook! Een voorbeeld van zo een actiepagina vind je hier.

In deze gezondheidscrisis moet onze maatschappij blijven doordraaien en dan vragen wij uitzonderlijke inspanningen van uitzonderlijke mensen.

Marc Van Ranst over de medewerkers in de landbouw en voedingsindustrie

Steun vragen, hoe doe je dat?

Dat kan heel eenvoudig dankzij jouw eigen actiepagina. We leggen je hier uit hoe je dat doet.

Jij doet mee? Fantastisch!

Meld je hier aan, dan nemen we snel contact op met jou:

We doen ons best om je bestelde loopshirt (voor lopers die zich inschreven voor de 20km door Brussel) tot bij jou te krijgen. Lukt het niet voor 31 mei, loop in je shirt van een vorige editie. Wij bezorgen je nieuw shirt zodra de omstandigheden het toelaten.