Eén week om extra hard werk te maken van goed eten thuis én in de rest van de wereld: dat is De Week voor Goed Eten van Rikolto (het vroegere Vredeseilanden). Schotel jezelf van 10 t.e.m. 16 januari goed eten voor met de recepten uit ons weekmenu.
Het weekmenu voor goed eten

Goed eten thuis én in de rest van de wereld
Goed eten wordt geproduceerd met respect voor milieu en biodiversiteit, en verhandeld aan faire prijzen. Alleen zo garanderen we het recht op goed eten, ook voor toekomstige generaties. Samen met boeren, bedrijven, wetenschappers en overheden oogst Rikolto nieuwe ideeën om een groeiende wereldbevolking op een duurzame wijze te voeden.
Gebruik de recepten van De Week Voor Goed Eten en kies voor
- ingrediënten afkomstig uit eerlijke handel
- minder afval en een manier om voedselverspilling tegen te gaan
- lokale en seizoensgebonden producten
- ingrediënten afkomstig uit duurzame landbouw
- minder vlees, meer plantaardig
- vis uit duurzame visvangst
De Week Voor Goed Eten, da's ook
Maak het jezelf gemakkelijk...

...met een boodschappenlijstje
Goed eten, kan je dat met ingrediënten uit de supermarkt? Neem de proef op de som met de boodschappenlijstjes van deelnemende supermarkten.