Keten Voor Goed eten

Een Keten voor Goed Eten

Goed eten is een recht

De lepel van Rikolto staat hier symbool voor. Met die lepels bouwen we de ‘Keten voor goed eten’, van Oostende tot Hasselt, van Antwerpen tot Leuven. En met deze keten vragen we de mensen bij wie de ketting langskomt, om steun.

Hoe werkt het?

Een actie-doos met 10 lepels wordt doorgegeven van mens tot mens. Als de keten bij jou passeert, ga je met één lepel aan de slag in de keuken en geef je de doos met de overige lepels weer door. Je wordt ook gevraagd om een gift te doen aan Rikolto om zo wereldwijd bij te dragen aan het recht op goed eten.

Zo ziet de keten er uit:

Doe jij mee?

De Keten start op 5 december 2020 en wordt feestelijk afgesloten op 17 januari 2021.

Wil je een keten opstarten? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

Ik doe mee!

Bouw je verder aan een bestaande keten voor goed eten? Of start je er zelf een nieuwe?

Veelgestelde vragen

Geen enkel probleem! Bezorg de verpakking gewoon terug aan de vermelde vrijwilliger vanop de doos of neem contact op met Rikolto.

Laat ons bij Rikolto gewoon even weten hoeveel lepels je nodig hebt en we doen het nodige om ze zo snel mogelijk te bezorgen.

Je mag de keten gerust langer maken dan 10 personen, door de volgende naam gewoon onderaan het lijstje toe te voegen.

Megaleuk, dat kan! Contacteer meteen de vermelde vrijwilliger op de doos of neem contact op met Rikolto.

Geen paniek, we lossen het op! Contacteer Rikolto, Blijde Inkomststraat 50, 3000 Leuven, e-mail info [at] rikolto.org, tel. 016/316580 (vraag naar An of Filip!)

Was je handen voor én na het doorgeven en/of openen van de lepeldoos. Raak alleen de lepel aan die je uit de doos haalt. Bij twijfel laat je de doos 24u staan alvorens je hem aanraak of opent.