Kort'Om Leuven

Kort'om Leuven is de online markt van voedingsproducten voor handelaars en horeca. Bij Kort'om Leuven koop je rechtstreeks bij boer of producent, uit de korte keten dus.

Korte voedselketens en lokale voeding zijn populair. En dat is niet toevallig. Wie bij de boer koopt, weet van waar zijn voeding komt en weet dat de boer een eerlijke prijs krijgt.

Kort’om Leuven zorgt dat die goede boerenproducten hun weg vinden naar lokale winkels en horecazaken, zodat ook jij als liefhebber dagelijks van de korte keten kan genieten.

Volg Kort'om Leuven op facebook

Voor winkeluitbaters en horecazaken

bieden we een breed assortiment aan verse, lokale en seizoensgebonden kwaliteitsproducten. Recht van bij de boer bij jou geleverd. Je bestelt via een handige online shop en wij leveren op vaste tijdstippen bij jou in de zaak.

We leiden onze community met fans van de korte keten naar jouw winkel en voor de winkels die het lokale karakter ten volle willen uitspelen voorzien we begeleiding om de winkel zo in te richten met onze lokale producten, met alle informatie over de boer en zijn product. 100% transparant voor de jullie klanten.

Kort’om Leuven =

Unieke lokale producten met meer smaak. Op smaak geoogst, niet gerijpt tijdens transport. Verser dan vers. Pas oogsten en klaarmaken na bestelling. Geen voorraad in magazijn, wel op het veld en in de stal.

Wil je ook bestellen bij Kort’om Leuven? Geef ons een seintje en wij contacteren je binnenkort om een afspraak te maken en je meer informatie te bezorgen.

Interesse?

Bezoek de website met online shop van Kort'om Leuven.
Of contacteer ons op info [at] kortomleuven.be

Naar kortomleuven.be

Voor boeren en producenten

bieden we aantrekkelijke afzetmogelijkheden en volumes door het bundelen van afnemers. Je bepaalt zelf de verkoopprijs, productiemethode en aanbod én indien gewenst krijg je ondersteuning bij het verduurzamen je bedrijf.

Wil je ook leveren via Kort’om Leuven? Geef ons een seintje en wij contacteren je binnenkort om een afspraak te maken en je meer informatie te bezorgen.

Interesse?

Bezoek de website met online shop van Kort'om Leuven.
Of contacteer ons op info [at] kortomleuven.be

Naar kortomleuven.be

Voor de Leuvenaars

Wil je ook dat lokale lekkers proeven? Overtuig jouw supermarkt of restaurant om aan te sluiten bij Kort’om Leuven! Volg ons alvast op Facebook.

Partners en stuurgroep

Kort’om Leuven is een samenwerking van boeren, afnemers en consumenten. Samen willen we ze verenigen in één coöperatieve om een fair, lokaal voedselsysteem op te zetten. Andere partners zoals Rikolto, Stad Leuven, Innovatiesteunpunt, Boerenbond, Voedselteams, Straffe Streek, Berkuus, CERA, EIT FOOD spelen een actieve ondersteunende rol.