Makeathon: valoriseren van nevenstromen

Makeathon: valoriseren van nevenstromen

22 en 23 september 2020

Generation Food, UCLL en EIT Food organiseren op 22-23 september een hackathon. Tijdens die tweedaagse gaan studenten, ondernemers en bedrijven intensief samenwerken om een oplossing te zoeken voor een (voorlopig nog verspilde) nevenstroom en voedselverspilling te voorkomen.

We werken aan de hand van twee concrete cases: appelpulp van Konings en asperges van Aspergehoeve Lavrijsen. Deze twee reststromen worden vandaag niet gevaloriseerd. Schrijf je snel in om hier verandering in te brengen! De plaatsen zijn beperkt omdat we een corono-proof event organiseren.

Wat kan je allemaal verwachten?

  • Twee dagen intensief samenwerken met bedrijven, studenten en de hogeschool.

  • Interessante interacties met experten van FoodWIN, UCLL, Flanders’ Food, Rikolto…

  • Meewerken aan oplossingen in de zoektocht naar het voedselsysteem van de toekomst.

Voor wie?

  • Studenten
  • Ondernemers

Praktisch

  • Datum: 22 en 23 september 2020, telkens een hele dag

  • Locatie: UCLL, campus gasthuisberg

  • Inschrijven is verplicht!

Schrijf je in