MASTERCLASS: Hoe een duurzaam voedingsbedrijf starten en laten groeien?

MASTERCLASS: Hoe een duurzaam voedingsbedrijf starten en laten groeien?

21 oktober 2020

Hoe creëer je een start up rond duurzame voeding of start je een duurzaam horeca-concept? Hoe bereik je klanten via social media? In deze Masterclass gaan we dieper in op het gebruik van social media als goedkope marketingtool en laten we een influencer aan het woord. Daarnaast horen we het verhaal van twee inspirerende start-ups in de voedingssector.

Programma

18u30: Ontvangst
19u00: Introductie door UCLL StartMinds, Generation Food en EIT Food.
19u10: Presentatie over voedselinnovatie.
19u20: Social media voor (food) starters als goedkope marketingtool, in gesprek met een influencer.
19u50: Twee inspirerende starters aan het woord:

  • Nimavert: Voedselproducten op basis van insecten. Het oprechte verhaal van een lange, maar opwaartse weg door flexibiliteit én strategische focus.

  • BeerFood: Lekkere en gezonde snacks van bierdraf. Volgens de principes van de circulaire economie: het marktpotentieel van verspilde nevenstromen.

20u30: Hoe kan UCLL StartMinds, Generation Food en partners helpen bij de realisatie van jouw start-up?
Einde voorzien rond 21u00

Praktisch

  • Datum: woensdag 21 oktober 2020

  • Locatie: UCLL Campus Proximus, aula D0.80+D1.80, Geldenaaksebaan 335, 3001 Heverlee.
    Gratis parking is voorzien.

  • Coronamededeling: vergeet je mondmasker niet, houd afstand en was je handen om het voor iedereen veilig te houden.

Inschrijven verplicht!

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk