Gezocht: Superverspreiders voor de campagne

Gezocht: Superverspreiders voor de campagne

29/11/2022
in Jobs

Tussen 13-20 januari 2023 organiseert Rikolto voor de tweede maal ¨De Week voor Goed Eten.

Om de zichtbaarheid van onze campagne te verhogen en ervoor te zorgen dat iedereen straks écht geeft om goed eten zoeken wij naar vrijwilligers die samen met ons het campagnemateriaal willen verdelen over heel Vlaanderen.

Wat is jouw taak?

Als vrijwilliger voor Rikolto trek je straks de straten in met ons campagnemateriaal (flyers en affiche). Deze verdeel je onder lokale handelaars, restaurants, cafés of andere organisaties die iets te maken hebben met solidariteit of goede voeding. Dankzij jouw engagement kleuren we het straatbeeld en de vitrines straks met onze campagneaffiche.

Wat moet je hiervoor doen?

Rikolto wil zoveel mogelijk posters op zoveel mogelijk locaties doorheen Vlaanderen verspreiden. In de grote steden, maar ook de dorpen.

Je geeft door aan Rikolto wanneer je kan werken en welke stad of dorpen je voor jouw rekening kan nemen. Tussen 1 december en 20 januari willen we zoveel mogelijk vrijwilligers de straat opsturen met onze boodschap. Hoe sneller hoe liever!

We bekijken nadien samen bij welke locaties je zeker kan langsgaan en leveren een lijst aan met adressen. Je noteert nadien nauwgezet welke van deze handelaars een poster aanvaard of geweigerd hebben.

Het materiaal kunnen wij opsturen via post, laten leveren door een van onze medewerkers of je kan het zelf komen ophalen aan ons kantoor in Leuven.

We voorzien een vrijwilligersvergoeding voor jouw engagement.

Interesse om mee te helpen?

Bel of contacteer ons via mail

Dylan Fréson
Dylan Fréson
Netwerkmedewerker