Go4Food zoekt Voedselveranderaars voor Vlaamse voedselstrategie

Go4Food zoekt Voedselveranderaars voor Vlaamse voedselstrategie

14/06/2021

Minister Crevits lanceerde in februari het proces om tot een Vlaamse Voedselstrategie te komen. Het project “Vlaamse Kost” moet een maatschappijbreed debat worden over de toekomst van onze voedseleconomie. Een nodig initiatief, waar we met Rikolto graag aan bijdragen. Met Go4Food wordt de zoektocht gestart naar concrete projecten die invulling en richting kunnen geven aan het toekomstig Vlaamse voedselbeleid.

Ben je dus als professional of georganiseerde burgerbeweging bezig rond voedsel, of plan je hierin te starten? Heb je een idee over de productieketen, voedselomgeving of consumentengedrag dat je wil delen én via samenwerking wil uitwerken tot een concreet initiatief? En lijkt het je haalbaar om op de Vlaamse Voedseltop in 2022 jouw initiatief te lanceren of al te tonen?

Dien je idee dan in via het inschrijvingsformulier. Dit kan tot en met 30 juli 2021. Omschrijf je idee zo duidelijk mogelijk en ga in op je engagement. Als je wil kan je je idee ook kort pitchen in een filmpje! Eind september weet je of je idee geselecteerd werd om verder uitgewerkt te worden.

Zo krijgt niet enkel jouw idee een serieuze versnelling, maar ook de Vlaamse voedselstrategie.