Het Grootste Diner gaat even op pauze

Het Grootste Diner gaat even op pauze

17/03/2020
Jan Wyckaert
Jan Wyckaert
Directeur van Rikolto in België

Lieve mensen,

Samen aan tafel gaan - iédereen de kans geven om aan te schuiven - en zo van de wereld een betere plek maken. Dat is het opzet van Rikolto. Dat doen wij wereldwijd met boeren, consumenten, investeerders, supermarkten, … alle partijen die leven van eten.

Onze wereldwijde oproep om dat nu massaal te doen - Samen aan tafel te gaan om van gezonde, duurzame voeding de normaalste zaak van de wereld te maken – moeten we nu noodgedwongen even staken. We zetten het Grootste Diner ter Wereld op pauze. Zorgen voor elkaar betekent nu afstand houden, dus ook geen etentjes organiseren voor familie, vrienden of onbekenden.

Het Grootste Diner en al onze andere evenementen in Europa liggen momenteel stil. Onze werking echter niet. We doen nog steeds alles wat we kunnen om van gezonde, duurzame voeding de normaalste zaak van de wereld te maken. Overal en voor iedereen. Voor Rikolto-medewerkers is samenwerken-op-afstand niet nieuw, maar ook voor ons zijn de omstandigheden ongezien. We blijven bereikbaar voor elkaar, voor jou en alle andere sympathisanten. We volgen ook nauw de situatie van onze collega’s en de mensen waar we mee samenwerken in de rest van de wereld op.

Zorgen voor elkaar, wij kunnen dat. Zij het nu allemaal vanop ons eigen eiland. Binnenkort gaan we opnieuw samen aan tafel. Wat zullen we veel te vertellen hebben. De wereld zal er anders uitzien. Als we al die warmte, solidariteit en verantwoordelijkheidszin die nu overal kiemt, kunnen oogsten, ziet de toekomst er lekker hoopvol uit.

Warme groeten,
Jan Wyckaert

Kantoor gesloten, medewerkers bereikbaar.

Tot nader order is ons kantoor gesloten. Onze medewerkers werken van thuis en zijn perfect bereikbaar. Via de medewerkerspagina kun je de mailadressen opzoeken. Je kan ons uiteraard ook bereiken via het algemene telefoonnummer (016/31.65.80) en e-mailadres (info [at] rikolto.be)

Naar de medewerkerspagina