Lekker lunchen in het STUKcafé voor het Grootste Diner

Lekker lunchen in het STUKcafé voor het Grootste Diner

21/10/2019

STUKcafé is onderdeel van STUK - Huis voor Dans, Beeld en Geluid, een 'grand café'; in hartje Leuven. Zij serveren elke middag een overwegend vegetarisch, modern en seizoensgebonden buffet - frisse salades, warme gerechten, overheerlijk vers brood: een mix van wisselende creatieve gerechten. In februari kan je op maandagmiddag aanschuiven voor deze heerlijke lunch en meedoen aan Het Grootste Diner.

Kom eten in het STUKcafé

Kom zelf eens proeven van de lekkere keuken van het STUKcafé en schuif op 10 februari aan de lekkerste tafel van het STUKcafé. Haast je, want het wordt superlekker én er zijn slechts 5 stoelen beschikbaar!

Reserveer je plaats
Het Grootste Diner

Het Grootste Diner

Een betere wereld begint bij ons eten. Bij jou, aan tafel. Daarom lanceren Rikolto en De Standaard Het Grootste Diner Ter Wereld. In januari gaan we voor een record. Waarom? Omdat we de wereld kúnnen veranderen met lekker eten. Met zoveel mogelijk mensen, op zoveel mogelijk plekken. Geef zelf een etentje of schuif je voeten onder een tafel. Kook en eet lekker voor mens en planeet. Hiermee geef je niet alleen een belangrijk signaal, je steunt ook de projecten van Rikolto. Ook lekker.

Doe ook mee aan Het Grootste Diner