Sir Yes Sir speelt benefiet voor Vredeseilanden

Sir Yes Sir speelt benefiet voor Vredeseilanden

28/03/2014

Op maandag 12 mei 2014 speelt Sir Yes Sir een benefietconcert voor Vredeseilanden in de Antwerpse Arenberg schouwburg.

Sir Yes Sir werd opgericht door Antwerps multi-instrumentalist Tijs Delbeke (dEUS, Mauro Pawlowski, Dez Mona, Roosbeef). “Indie”-rock band Sir Yes Sir bracht begin 2013 zijn debuutplaat ‘We Should Talk’ uit en werd prompt één van de drukst besproken nieuwe groepen in België. In 2013 overtuigden ze ook live de grote muziektempels en festivals van de Benelux. Sir Yes Sir zal je ook in Arenberg niet onberoerd laten door de slimme melodieën, knappe en ongepolijste sound, het originele gebruik van de tenorsax en de rauw-hese stem van frontman Delbeke. Dat ze dit concert voor Vredeseilanden spelen, zal de sfeer zeker nog doen toenemen.

Frontman Tijs Delbeke: "We spelen graag voor Vredeseilanden omdat ze opkomen voor de kleine boeren en bijvoorbeeld de minder voor de hand liggende brug maken naar de lokale supermarkt. Ze verbeteren de levenssituatie van vele families in het Zuiden en werken tegelijk aan de bewustmaking van de Belgische consument."

In november vorig jaar bracht Sir Yes Sir een Nederlandstalig nummer ‘Dagdromer’ uit waarvan de opbrengst nog steeds naar Vredeseilanden gaat.

Na het optreden nodigen Sir Yes Sir en Vredeseilanden alle muziekliefhebbers uit in de bovenfoyer van Arenberg met een ‘Rock Classics’-set van Festival-DJ Dirk Stoops.

DJ Dirk Stoops (Stu Bru) is peter van “Music for Vredeseilanden” en neemt je mee op een nostalgische trip door de rockgeschiedenis.

Bestel hier je tickets...