Te gast bij Anne Teresa De Keersmaeker en P.A.R.T.S.

Te gast bij Anne Teresa De Keersmaeker en P.A.R.T.S.

06/12/2016

Sinds 2011 organiseert Vredeseilanden samen met P.A.R.T.S., de dansschool van Anne Teresa De Keersmaeker, en haar dansgezelschap Rosas een fondsenwervend diner in de studio’s van de dansschool. Op 1 december waren we voor de 6de maal te gast bij PARTS. 130 genodigden lieten zich verbazen door een gemeenschappelijk gedachtegoed: landbouw, de mens, gezondheid, aandacht voor wat er op ons bord terechtkomt.

Arnaud, vaste kok, en zijn team zorgden voor een duurzame, feestelijke maaltijd geheel volgens de filosofie van de dansers. Vooraf konden de gasten de lessen bijwonen van de dansers in de legendarische Rosasstudio die later op de avond een exclusieve voorstelling gaven.

Onder de gasten was ook Herman Van de Velde, CEO van Marie-Jo. Hij nam een tijd geleden met bevriende CEO's deel aan onze Nicaragua Classic. Zijn speech sloot hij af met 4 redenen waarom hij Vredeseilanden steunt.

Waarom ik voor Vredeseilanden kies?

Waarom ik voor Vredeseilanden kies?

  1. Omwille van hun focus op landbouw. Als ontwikkelingseconoom weet ik dat economische ontwikkeling altijd begint in de landbouw.
  2. Omdat Vredeseilanden vertrekt vanuit ondernemerschap van mensen en het bedrijfsleven aanspreekt om mee deel van de oplossing te zijn.
  3. Omdat het een alerte en moderne organisatie is die zeer kritisch naar zichzelf kijkt en zichzelf in vraag stelt. Ze zitten midden in een vernieuwingsproces, en ik moet zeggen dat ze dat bijzonder professioneel aanpakken.
  4. Omwille van hun enthousiasme. Het zijn enorm gedreven mensen - echte idealisten. Je krijgt er warm van als je ze tegenkomt.

Heel even mogen we blozen bij die mooie woorden, en dan terug aan het werk om ze waar te maken :)

Enkele foto's van de avond...