Zin in een roadtrip naar de helden van de Ronde?

Zin in een roadtrip naar de helden van de Ronde?

09/02/2016

Ben je bezeten door de wielerwereld, heb je een vlotte pen/camera en weet je van aanpakken? Dan is dit avontuur misschien iets voor jou!

Vredeseilanden en 'De Ontsnapping' zijn op zoek naar een dynamisch en flexibel duo om samen met kunstenaar Erik Nagels de buitenlandse oud-winnaars van de Ronde van Vlaanderen te bezoeken. Een tiendaagse reis door Duitsland, Zwitserland, Italië, Monaco en Frankrijk in het gezelschap van de Gouden Ontsnapte, de gele renner van De Ontsnapping die alle handtekeningen van de oud-winnaars van de Ronde verzamelt.

Wij bieden je een vrijwilligersvergoeding, het comfort van een mobilhome, een ontmoeting met je wielerhelden en een ervaring om nooit te vergeten (en die mooi op je CV staat).

Wat verwachten we van jullie?

  • het dagelijks aanleveren van foto’s, filmpjes, korte tekstjes om te posten op Facebook, Twitter...
  • sociale attitude om vlot contacten te leggen (telefoneren, mailen, …) met oud-renners zoals Rudi Altig, Jacky Durand en Gianni Bugno
  • flexibiliteit: iedere dag is een nieuw avontuur met nieuwe uitdagingen
  • je spreekt voldoende Frans, Engels en/of Italiaans om je uit de slag te trekken
  • rijbewijs B om af en toe het stuur over te nemen
  • je bent 10 dagen vrij in de maand maart

Is dit iets voor jou ? Stuur dan voor donderdag 18 februari een korte CV naar bert.wallyn [at] vredeseilanden.be of frederieke.duchateau [at] vredeseilanden.be. Vermeld zeker je gsmnummer zodat we je makkelijk kunnen bereiken.

Meer weten over de Gouden Ontsnapte? Neem een kijkje op deze pagina.