Samen lopen voor ons eten van morgen!

Waarom fondsenwerven?

Jij loopt de Rikolto Run en zorgt mee voor betaalbaar en kwaliteitsvol voedsel voor iedereen. Nu en in de toekomst.

Elke euro die u ons geeft, is er voor ons 10 waard

Alle steun die wij ontvangen dankzij initiatieven genomen door lopers, scholen, vrijwilligers, bikers, geïnspireerde en betrokken ambassadeurs, investeren wij rechtstreeks én onrechtstreeks in het realiseren van onze programma's wereldwijd.

Rechtstreeks, omdat een groot deel van elke gift volgens een duidelijke verdeelsleutel wordt doorgestort. Onrechtstreeks omdat wij ook investeren in 'lawaai maken' rond goed eten en waarom dat zo belangrijk is. Dat brengt heel wat mensen in beweging, letterlijk, figuurlijk en financieel. Wat er dan weer voor zorgt dat we in Vlaanderen voldoende draagvlak creëren en daardoor aanspraak maken op institutionele fondsen waardoor onze globale impact (en het bedrag dat we finaal kunnen investeren in programma's) een veelvoud is van de particuliere gift die dit alles mogelijk maakt.

Hoe meer mensen ons werk onderschrijven, waarderen en steunen, hoe verder we kunnen springen en hoe meer we met z'n allen een verschil kunnen maken.

Een aantal van onze recente verwezenlijkingen

We oogsten samen met boeren, bedrijven, wetenschappers en overheden nieuwe ideeën om op een rechtvaardiger manier zaken te doen in de voedingssector. Een betere wereld begint bij ons eten.

Dit kunnen we doen dankzij jullie steun. Dankjewel!