Domiciliering

Registreer u hier als structurele donateur

Door dit vakje aan te vinken, geeft u Rikolto (Vredeseilanden) toestemming om maandelijks het bedrag dat u hierboven aangaf van uw rekening te halen.

Schenk je (over een heel jaar) minstens 40 euro aan Rikolto? Dan ontvang je automatisch een fiscaal attest. Daarmee krijg je een belastingvermindering van 45%. Zo kost een gift van €100 jou slechts €55.

Heeft u nog vragen?

Het bedrag van uw maandelijkse gift kiest u zelf. Vanaf €40 per jaar ontvangt u een fiscaal attest. Dat kan dus vanaf €3,5 per maand.

U investeert in goed eten van iedereen: jong, oud,arm, rijk, noord en zuid. Rikolto (Vredeseilanden) heeft hiertoe tal van projecten opgezet. U kan de specifieke voortgang, doelstellingen en resultaten van al deze projecten opvolgen op onze website.

Wij houden u op de hoogte van uw investering aan de hand van ons magazine en activiteitenverslag. U ontvangt een viertal keer per jaar post van ons. Wilt u dat liever niet? Laat ons dat dan zeker weten.

Esther Goris
Esther Goris
Medewerker relatie- en giftenbeheer

U kan uw investering (domiciliëring) eenvoudig permanent of tijdelijk stopzetten. Stuur een mailtje naar Esther. Zij doet meteen het nodige.

Esther Goris
Esther Goris
Medewerker relatie- en giftenbeheer

Denkt u erover om een groot bedrag te investeren in Vredeseilanden? Wilt u Rikolto (Vredeseilanden) steunen met uw stichting of bedrijf? Neem alsjeblieft contact op met ons, Wij lichten heel graag onze werking en de specifieke mogelijkheden persoonlijk aan u toe.

Hannelore Tyskens
Hannelore Tyskens
Verantwoordelijke legaten & contactpersoon Ik ben meer dan mijn kassaticket
016 / 74 47 10
Bert Wallyn
Bert Wallyn
Coördinator fondsenontwikkeling

Voert u liever zelf de administratie uit? Dan kan u ook kiezen voor een permanente opdracht. In dat geval kan u zelf met uw bank uw maandelijkse giften beheren. Zo gaat u te werk om een structurele opdracht in te stellen via internetbankieren:

  • Log in op uw online banking systeem en kies de mogelijkheid om een doorlopende opdracht in te stellen.
  • Kies een bedrag dat u maandelijks wilt overmaken: 5 euro, 10 euro, of een ander bedrag.
  • Geef het rekeningnummer van Vredeseilanden op: BE64 0000 0000 5252
  • Zet onder de mededeling deze code: 6101