Domiciliering

Registreer u hier als structurele donateur

Door dit vakje aan te vinken, geeft u Rikolto (Vredeseilanden) toestemming om maandelijks het bedrag dat u hierboven aangaf van uw rekening te halen.

Het belang van structurele steun

Rikolto (Vredeseilanden) is niet zomaar een NGO. We hebben ons georganiseerd als wereldwijde netwerkorganisatie. Waarom? Omdat we écht een verschil willen maken in de hele wereld. Niet wij in het Noorden en zij in het Zuiden, maar samen. Wij bouwen aan een wereld waarin iedereen toegang heeft tot gezond, eerlijk en duurzaam eten, gemaakt en verbouwd met respect voor de mens en de planeet. We hebben ambitieuze dromen waar we heel wat partners rond samenbrengen, aanmoedigen en versterken. Bij goed eten zijn immers heel wat partijen betrokken.

Onze initiatieven en projecten zijn langetermijnprocessen met een duidelijke focus. Daarom is het zo belangrijk dat we op uw structureel engagement kunnen rekenen. Zo kunnen we beter inschatten over welke financiële middelen we in de toekomst kunnen beschikken en kunnen we realistische plannen maken. Grond die lange tijd consistent en doordacht wordt gevoed en bewerkt, brengt immers langer betere gewassen voort. Dat kan elke boer u vertellen. Dezelfde filosofie gaat op voor onze projecten. Maar daarin moet dus worden geïnvesteerd. Elke maand een beetje. Door mensen die weten wat belangrijk is. Investeert u ook?

Heeft u nog vragen?

Het bedrag van uw maandelijkse gift kiest u zelf. Vanaf €40 per jaar ontvangt u een fiscaal attest. Dat kan dus vanaf €3,5 per maand.

U investeert in goed eten van iedereen: jong, oud,arm, rijk, noord en zuid. Rikolto (Vredeseilanden) heeft hiertoe tal van projecten opgezet. U kan de specifieke voortgang, doelstellingen en resultaten van al deze projecten opvolgen op onze website.

Wij houden u op de hoogte van uw investering aan de hand van ons magazine en activiteitenverslag. U ontvangt een viertal keer per jaar post van ons. Wilt u dat liever niet? Laat ons dat dan zeker weten.

Annie Torfs
Annie Torfs
Verantwoordelijke Particuliere giften
016/74.50.31

U kan uw investering (domiciliëring) eenvoudig permanent of tijdelijk stopzetten. Stuur een mailtje naar Annie. Zij doet meteen het nodige.

Annie Torfs
Annie Torfs
Verantwoordelijke Particuliere giften
016/74.50.31

Denkt u erover om een groot bedrag te investeren in Vredeseilanden? Wilt u Rikolto (Vredeseilanden) steunen met uw stichting of bedrijf Neem alsjeblieft contact op met ons, Wij lichten heel graag onze werking en de specifieke mogelijkheden persoonlijk aan u toe.

Hannelore Tyskens
Hannelore Tyskens
Verantwoordelijke legaten & contactpersoon Ik ben meer dan mijn kassaticket
016 / 74 47 10
An Bosmans
An Bosmans
Vrijwilliger Rikolto
Bert Wallyn
Bert Wallyn
Coördinator fondsenontwikkeling

Voert u liever zelf de administratie uit? Dan kan u ook kiezen voor een permanente opdracht. In dat geval kan u zelf met uw bank uw maandelijkse giften beheren. Zo gaat u te werk om een structurele opdracht in te stellen via internetbankieren:

  • Log in op uw online banking systeem en kies de mogelijkheid om een doorlopende opdracht in te stellen.
  • Kies een bedrag dat u maandelijks wilt overmaken: 5 euro, 10 euro, of een ander bedrag.
  • Geef het rekeningnummer van Vredeseilanden op: BE64 0000 0000 5252
  • Zet onder de mededeling deze code: 6101