Sinterklaasactie

Steun Rikolto met een chocolade Sinterklaas

Chocolade Sinterklaas voor bedrijven

't Heerlijk avondje is gekomen! Met een chocolade sint voor uw bedrijf bouwt u mee aan structurele ondersteuning voor boerenfamilies.

Bestel hier

Eerlijke chocolade voor Sinterklaas

Draagt uw bedrijf eerlijke handel hoog in het vaandel? Denk dan ook voor het bezoek van de Sint aan uw kantoor aan attenties met impact.

Zowat alle cacao op deze planeet wordt geteeld door kleinschalige boeren die in armoede leven. Rikolto steunt cacaotelers in ontwikkelingslanden om zich te verenigen, om toegang te verkrijgen tot de verkoopswegen van de grote voedingsconcerns, hen te coachen in de juiste landbouwtechnieken met oog voor biodiversiteit en klimaatverandering.

Om Rikolto daarin een duwtje in de rug te geven, bereidde chocolatier WELE handgemaakte fairtrade Sinten: Een heerlijk personeelsgeschenk met een verhaal. Bestel ze voor 1 november.

  • Grootte: 18 cm
  • Type chocolade: melkchocolade of fondant, fairtrade, handgemaakt
  • Individueel verpakt
  • Vanaf 250 stuks: 5 euro per stuk (exclusief 6% BTW)
  • Minder dan 250 stuks: 5,5 euro
  • Levering: op bedrijfsadres (vanaf 250 stuks) of af te halen bij Rikolto in Leuven (minder dan 250 stuks)
Bestel nu

“Iedere dag maak ik mensen blij met chocolade. Daarom vind ik het belangrijk dat niet alleen de consument, maar ook de mensen achter het product tevreden kunnen zijn en eerlijk behandeld worden. Het wordt me steeds duidelijker dat mensen belang hechten aan de herkomst van chocolade. Dat motiveert me extra en dat heeft me ook bij Rikolto gebracht.” Wele

Ga naar de website van Wele

An Bosmans
An Bosmans
Vrijwilliger Rikolto