Sparen met Triodos Bank

Open een goede spaarrekening en het gaat goed met Vredeseilanden

Niet alleen jijzelf, ook je spaargeld kan veel doen voor een toekomstgerichte en rechtvaardige samenleving. Bovendien kost het je niets. Hoe? Open een spaarrekening bij Triodos Bank. In ruil krijgt Vredeseilanden een bijdrage van de bank.

Bepaal hoe goed je geld doet

Triodos Bank is de enige bank in België die duurzaam en transparant bankiert. Als spaarder krijgt je een marktconforme rente voor je spaargeld. En dankzij jouw spaargeld financiert Triodos Bank enkel en alleen ondernemingen en organisaties die een positieve impact hebben op onze samenleving. En zoals aangehaald krijgt Vredeseilanden ook nog een extra bijdrage van de bank. Mooi toch?

Ja, ik wil dat mijn spaargeld het goed doet

  1. Ga naar de Triodos website
  2. Open een spaarrekening.
  3. Zodra een eerste storting op de rekening is gebeurd, krijgt Vredeseilanden van Triodos Bank: 50 euro per nieuwe klant die een duurzame spaarrekening opent. 30 euro per nieuwe klant die een spaarrekening voor een minderjarige opent.
  4. Jouw spaargeld bij Triodos Bank rendeert vanaf dan enkel en alleen: in milieu zoals hernieuwbare energie, duurzaam bouwen en gezonde voeding. in cultuur zoals onderwijs en cultuurproducties. op sociaal gebied zoals gezondheidszorg, sociale economie en ouderenzorg.

Je kan ook rechtstreeks Triodos Bank contacteren op 02 548 28 51 en vermelden dat je je rekening wilt linken aan Vredeseilanden.

Een andere mogelijkheid om Vredeseilanden te steunen: rentebestemming

Wanneer je rekening geopend is, kan je Vredeseilanden nog op een andere manier steunen. Triodos Bank geeft je namelijk de mogelijkheid om je interesten (of een deel ervan) te schenken aan een organisatie naar keuze. Daarvoor hoef je enkel het "formulier voor rentebestemming" te downloaden en ingevuld terug te sturen.