Wat eten we morgen?

Download het e-book

Wat eten we morgen??

Food smart cities in de spits van een duurzaam voedselsysteem

Tussen maart en augustus 2019 bezochten drie journalisten van het digitale platform Eos Tracé de partnersteden van Rikolto's Food Smart Cities-programma. Tijdens deze bezoeken interviewden ze meer dan 130 mensen en ontdekten ze initiatieven die veiliger, gezonder en duurzamer voedsel toegankelijk maken voor burgers. Dit boek vertelt hun verhalen uit 9 steden in Vietnam, België, Tanzania, Indonesië, Ecuador, Honduras en Nicaragua.

Geef hieronder uw naam en e-mailadres in. U ontvangt dadelijk een mail met de downloadlink. Tenzij u aankruist om onze nieuwsbrief te ontvangen, zullen we uw data niet verder gebruiken. We willen enkel een zicht krijgen op hoe vaak het boek gedownload werd.

Ontvangt u graag een versie op papier? Dat kan voor een vrije bijdrage. De instructies staan eveneens in de e-mail die u krijgt na het invullen van het formulier.

Een 8-tal mails per jaar.

Rikolto's Food Smart Cities-programma

Rikolto's Food Smart Cities-programma

Samen met de steden Gent, Leuven, Da Nang, Solo, Depok, Arusha, Quito, Tegucigalpa, universiteiten en verschillende partners ondersteunt Rikolto steden bij het vormgeven van duurzame, inclusieve en veerkrachtige voedselsystemen in 6 verschillende landen.

Lees meer op onze internationale site