Kalender

Plezant, interessant of allebei! Op onze kalender verzamelen we alle evenementen die Rikolto opzet, of waar medewerkers en ambassadeurs bij betrokken zijn.

Rikolto Café Gent op 3 oktober

Kom gezellig tafelen om 18u30 met Gentse Rikolto-sympathisanten en leer meer over initiatieven zoals Enchanté en zelfplukboerderijen rond Gent. Dat terwijl je geniet van een (h)eerlijke maaltijd van restaurant WOEST.

Meer informatie via het facebook evenement.

inschrijven
European teacher exchange

Webinar: Toegankelijk voedingsaanbod op school op 3 oktober

De Vlaamse overheid organiseert, in samenwerking met Rikolto een webinar voor alle lokale besturen, Vlaamse scholen en andere organisaties over de aanpak van een toegankelijk voedingsaanbod op school.

Meer informatie

Week van de Fair Trade van 4 oktober tot en met 14 oktober

De Vlaamse overheid organiseert, in samenwerking met Rikolto een webinar voor alle lokale besturen, Vlaamse scholen en andere organisaties over de aanpak van een toegankelijk voedingsaanbod op school.

Meer informatie

Generation Food Summit op 9 oktober

Stap binnen in de wereld van inspirerend ondernemerschap waar de toekomst wordt gevoed met gezonde en duurzame voeding. Welkom bij de summit in Leuven met het centrale thema "Aan tafel, ondernemers voeden de toekomst".

Meer informatie

Infosessie legaten in Leuven op 17 oktober

Naar aanleiding van de dag van het testament organiseren we om 15u een gratis infosessie voor iedereen die meer wil weten over de organisatie, vragen heeft rond het erfrecht of eens wil praten over wat uw nalatenschap voor Rikolto kan betekenen.

Inschrijven

Infosessie legaten in Antwerpen op 19 oktober

Naar aanleiding van de dag van het testament organiseren we om 15u een gratis infosessie in het fotomuseum van Antwerpen (FOMU) voor iedereen die meer wil weten over de organisatie, vragen heeft rond het erfrecht of eens wil praten over wat uw nalatenschap voor Rikolto kan betekenen.

Wanneer u inschrijft kan u tussen 14h-15h de collectie van het FOMU te bekijken.

Inschrijven

Cupping the Experience… Specialty Coffee Ecuador op 24 oktober

Samen met CoffeeLab Independent laten we koffiehandelaars kennismaken met de Ecuadoriaanse koffies van onze partners.

Info & inschrijven

Infosessie legaten in Gent op woensdag 25 oktober

Naar aanleiding van de dag van het testament organiseren we om 15u een gratis infosessie in de Sint-Pietersabdij voor iedereen die meer wil weten over de organisatie, vragen heeft rond het erfrecht of eens wil praten over wat uw nalatenschap voor Rikolto kan betekenen.

Wanneer u inschrijft kan u tussen 14h-15h de tijdelijke tentoonstelling van de abdij bekijken.

Inschrijven

Blijf op de hoogte van alle evenemten

Blijf je graag op de hoogte van alle evenementen in jouw buurt? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief