Koreaans gefrituurde eryngii

Let’s eat! Dat is de betekenis van het Koreaanse Mokja! het geesteskind van Ae Jin Huys.

Via catering en workshops brengt ze mensen in contact met de Koreaanse keuken.

Turkse eieren (çilbir)

De turkse eitjes van nieuwsanker Fatma Taspinar zijn voor ideaal voor een lekkere brunch, met yoghurt of als avondmaal, met bulgur.

Hasseltse Erwtensoep

Giovani Oosters is een Hasselts Chef-kok en ondernemer en baat het gastronomisch restaurant Vous lé vous uit, en startte o.a. het Smaaksalon in Hasselt op. 

Een aantal jaren geleden maakt hij een typisch Hasselts recept voor erwtensoep.  Speciaal voor de week voor goed eten update hij dit recept naar een hedendaagse en veggie versie.

Koreaans gefrituurde eryngii

Let’s eat! Dat is de betekenis van het Koreaanse Mokja! het geesteskind van Ae Jin Huys.

Via catering en workshops brengt ze mensen in contact met de Koreaanse keuken.

Turkse eieren (çilbir)

De turkse eitjes van nieuwsanker Fatma Taspinar zijn voor ideaal voor een lekkere brunch, met yoghurt of als avondmaal, met bulgur.

Hasseltse Erwtensoep

Giovani Oosters is een Hasselts Chef-kok en ondernemer en baat het gastronomisch restaurant Vous lé vous uit, en startte o.a. het Smaaksalon in Hasselt op. 

Een aantal jaren geleden maakt hij een typisch Hasselts recept voor erwtensoep.  Speciaal voor de week voor goed eten update hij dit recept naar een hedendaagse en veggie versie.

Koreaans gefrituurde eryngii

Let’s eat! Dat is de betekenis van het Koreaanse Mokja! het geesteskind van Ae Jin Huys.

Via catering en workshops brengt ze mensen in contact met de Koreaanse keuken.

Turkse eieren (çilbir)

De turkse eitjes van nieuwsanker Fatma Taspinar zijn voor ideaal voor een lekkere brunch, met yoghurt of als avondmaal, met bulgur.

Hasseltse Erwtensoep

Giovani Oosters is een Hasselts Chef-kok en ondernemer en baat het gastronomisch restaurant Vous lé vous uit, en startte o.a. het Smaaksalon in Hasselt op. 

Een aantal jaren geleden maakt hij een typisch Hasselts recept voor erwtensoep.  Speciaal voor de week voor goed eten update hij dit recept naar een hedendaagse en veggie versie.