Goed eten voor steden

Paaspromotie bij de abdijtafels van Averbode

March 20, 2024
No items found.

De abdijtafels van Averbode zijn unieke meubelstukken en worden sinds 2018 te koop aangeboden t.v.v. Rikolto. Sinds mei 2021 is er ook een echt buitenmodel beschikbaar. Snelle beslissers kunnen nu genieten van een Paas- en pinksterpromotie van 125 euro!

De Abdij van Averbode kent een rijke traditie in het ondersteunen van sociale projecten én in de zorg voor voedsel en landbouw. Met de lancering van een reeks buitentafels werd een vervolg gebreid aan het bijzondere partnerschap tussen Rikolto en de Abdij van Averbode. De netto-opbrengst van de verkoop komt ten goede aan de projecten van Rikolto. De tafels werden ontworpen en ambachtelijk vervaardigd door de sociale-economiebedrijven A-Kwadraat en De Brug. 

"De zorg voor goed eten en landbouw verbindt de abdij van Averbode met Rikolto. Met de aankoop van een Averbode abdijtafel help je Rikolto om wereldwijd verder te werken aan goed eten en duurzame landbouw."

Filip Cuypers, Coördinator bewegingswerk | Rikolto

De paaspromotie

Van Pasen t.e.m. Pinksteren 2024 kan je 125 euro korting krijgen op alle tafelmodellen! Voor meer info en verkoop, contacteer Josée Lehon van tafelteam via abdijtafels@gmail.com.

Mail naar abdijtafels@gmail.com

Een tafel voor buiten

Het onderstel van de tafel wordt ambachtelijk vervaardigd in de metaalwerkplaatsen van De Brug, voor de mooie massieve eikenhouten bladen staan de houtbewerkers van A-kwadraat garant.

Eet- en bureautafels voor binnen

De binnentafels zijn verkrijgbaar in twee formaten:

  • 100cm x 250cm. Geolied 40mm dik eikenhouten blad met PEFC-label. De totaalhoogte bedraagt 740mm, voorzien van regelpootjes. Onderstel vervaardigd uit hoekijzer staal 50x50x5mm. Afwerking onderstel: gestraald en poedercoating sandpaper black.
    Prijs: 1600 euro incl. BTW - 125 euro korting
  • 90cm x 180cm. De totaalhoogte bedraagt 740mm, voorzien van regelpootjes. De tafel weegt 75 kg. Geolied 40mm dik eikenhouten blad met PEFC-label. Onderstel vervaardigd uit hoekijzer staal 50x50x5mm. Afwerking onderstel: gestraald en poedercoating sandpaper black.
    Prijs: 1500 euro incl. BTW - 125 euro korting

De tafel kan desgewenst afgewerkt worden met de logo’s van Rikolto en Abdij Averbode.

No items found.
No items found.

Over de makers

De Brug is een maatwerkbedrijf dat zich inzet om werk te verschaffen aan personen met een mentale handicap, personen met een psychische handicap in herstel en personen die lijden aan epilepsie.

A-kwadraat streeft ernaar om de toonaangevende onafhankelijke onderneming te zijn in Vlaanderen op het vlak van tewerkstelling van mensen met een arbeidsbeperking.

Volg onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis recept voor goed eten.

Schrijf je in

Onze laatste artikels

Meer nieuws