Infosessie: Rikolto in uw testament?

Infosessie: Rikolto in uw testament?

08/01/2021
Hannelore Tyskens
Hannelore Tyskens
Verantwoordelijke legaten & contactpersoon Ik ben meer dan mijn kassaticket
016 / 74 47 10

Zonder testament wordt uw erfenis verdeeld volgens de wettelijke bepalingen en misschien niet volgens de dromen of verlangens die u koestert. Maar wat zijn die wettelijke bepalingen?

Op 3 maart kan u online een infosessie bijwonen over wat het betekent om een deel van uw testament na te laten aan een goed doel. Een verschil maken, ook wanneer u er niet meer bent, het kan.

Wist je dat....

Vanaf juli 2021 de belastingregeling voor goede doelen in Vlaanderen verandert? Schenken en nalaten aan goede doelen wordt onder meer belastingvrij gemaakt. De uitvoering van zogenaamde duolegaten zal op een andere manier gebeuren dan voorheen.

Indien u hier graag meer over te weten te komt, nodig ik u graag vrijblijvend uit op onze infosessie ‘Rikolto (Vredeseilanden) in uw testament?’ op 3 maart 2021 om 10u. Deze infosessie zal online doorgaan, dus u kan eenvoudig mee volgen en vragen stellen vanuit uw eigen huiskamer.

Waarom een testament opmaken? Wat kan een legaat betekenen voor Rikolto, maar ook voor uw andere erfgenamen? Hoe zit het met successierechten?

U bent uitgenodigd op onze online infosessie

U kan de infosessie op 3 maart eenvoudig meevolgen en vragen stellen vanuit uw eigen huiskamer.

Na inschrijving ontvangt u de link waarmee u de sessie kan volgen. De sessie duurt ongeveer 1 uur en wordt gevolgd door een vragensessie.

  • In het begin van de sessie vertelt Ivan Godfroid, rechtstreeks vanuit Congo, hoe belangrijk het is om te investeren in de jonge generatie boeren.

  • Sibylle Taillieu, experte in het erfrecht bij onafhankelijk advocatenkantoor Eubelius, neemt u vervolgens mee doorheen de belangrijkste stappen en mogelijkheden van een testament.

Schrijf u vandaag nog in!

Ik schrijf me in

Na inschrijving ontvangt u de link waarmee u de sessie kan volgen.

Heeft u reeds vragen vooraf, geef ze dan gerust mee via het inschrijvingsformulier. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen deze vragen zeker te behandelen tijdens de sessie.