Rikolto (Vredeseilanden) in jouw testament

Rikolto in uw testament

Bouw aan een betere wereld, ook als u er niet meer bent. Door Rikolto (Vredeseilanden) op te nemen in uw testament kiest u voor een toekomst met gezond en lekker eten op ieders bord.

Waarom Rikolto opnemen in uw testament?

Goed eten is een recht. Daar staat Rikolto voor. Gezond eten voor iedereen, met een correcte verloning voor de boer en respect voor de planeet. Om dat te kunnen waarmaken wereldwijd zijn giften en financiële acties voor Rikolto essentieel. Een grotere schenking of een legaat is één van de manieren om die financiële steun te geven, en betekent veel voor onze organisatie. Niet alleen omwille van grotere bedragen, maar meer nog omwille van het vertrouwen en de betekenis dat zo’n gebaar aan ons werk geeft.

Denkt u eraan om Rikolto op te nemen in uw testament?

Laat uw gegevens hieronder achter en wij bezorgen u alle informatie die u nodig heeft.

  • Wij geven u inzicht in wat voor u de beste regeling is.
  • Wij zorgen voor juridisch advies op maat via de specialisten van Legacio.
  • We zorgen ervoor dat alles professioneel wordt geregeld.
  • Wij houden u op de hoogte en geven u een inkijk in wat we doen, welke kleine en grote successen we bereiken, welke uitdagingen we moeten aangaan en wat we daarvoor nodig hebben

Als u Rikolto (Vredeseilanden) wil opnemen in uw testament, vermeld dan zeker deze gegevens: Rikolto België V.Z.W., Blijde Inkomststraat 50, 3000 Leuven, ondernemingsnummer: 420656336

Hannelore Tyskens
Hannelore Tyskens
Verantwoordelijke legaten & contactpersoon Ik ben meer dan mijn kassaticket
016 / 74 47 10

Wijzigingen in het Vlaamse erfrecht

De wetgeving rond schenken is gewijzigd in juli 2021. Wat is er met de belasting op schenkingen gebeurd, en bestaat het duolegaat nog? We organiseerden een infosessie over wat het betekent om een deel van uw testament na te laten aan een goed doel en welke veranderingen er gebeurd zijn.

Wil je op de hoogte gebracht worden van de wijzigingen in het erfrecht? Of wil je de infosessie, bijgestaan door een specialiste erfrecht, herbekijken?

Ja, stuur me meer informatie