Goed eten voor steden

Abdijtafels van Averbode voor Rikolto

May 10, 2021
No items found.

Met de lancering van een reeks buitentafels wordt een vervolg gebreid aan het bijzondere partnerschap tussen Rikolto en de Abdij van Averbode. De robuuste meubelstukken werden ambachtelijk vervaardigd door de sociale-economiebedrijven A-Kwadraat en De Brug. De netto-opbrengst van de verkoop komt ten goede aan de projecten van Rikolto. Twee vliegen in één klap, vermits het project ook werk verschaft aan mensen met een beperking.

Deze samenwerking hoeft niet te verbazen. De Abdij van Averbode kent een rijke traditie in het ondersteunen van sociale projecten én in de zorg voor voedsel en landbouw. En hoe kan je deze beide thema’s beter symboliseren dan met een “goede tafel”? Samen tafelen, goed eten, gastvrij ontmoeten, deugddoend praten, … je beleeft het allemaal rond een abdijtafel.

Verkrijgbaar in 1m x 2,5m

Het onderstel van de tafel wordt ambachtelijk vervaardigd in de metaalwerkplaatsen van De Brug, voor de mooie massieve eikenhouten bladen staan de houtbewerkers van A-kwadraat garant.

De buitentafels meten 100cm op 250cm en wegen 115kg. De prijs bedraagt 1800€ incl. BTW . Download hier de technische fiche.

Heeft u vragen of wil u een afspraak maken? Neem dan per mail contact met abdijtafels@gmail.com

No items found.
No items found.

Eet- en bureatafels voor binnen

De binnentafels zijn verkrijgbaar in twee formaten:

100cm x 250cm (1600€ incl. BTW). Geolied 40mm dik eikenhouten blad met PEFC-label. De totaalhoogte bedraagt 740mm, voorzien van regelpootjes. Onderstel vervaardigd uit hoekijzer staal 50x50x5mm. Afwerking onderstel: gestraald en poedercoating sandpaper black.

90cm x 180cm (1500€ incl. BTW) De totaalhoogte bedraagt 740mm, voorzien van regelpootjes. De tafel weegt 75 kg. Geolied 40mm dik eikenhouten blad met PEFC-label. Onderstel vervaardigd uit hoekijzer staal 50x50x5mm. Afwerking onderstel: gestraald en poedercoating sandpaper black.

De tafel kan met of zonder logo van Rikolto en Abdij Averbode afgewerkt worden.

Heeft u vragen of wil u een afspraak maken? Neem dan per mail contact met abdijtafels@gmail.com

Over de makers

De Brug is een maatwerkbedrijf dat zich inzet om werk te verschaffen aan personen met een mentale handicap, personen met een psychische handicap in herstel en personen die lijden aan epilepsie.

A-kwadraat streeft ernaar om de toonaangevende onafhankelijke onderneming te zijn in Vlaanderen op het vlak van tewerkstelling van mensen met een arbeidsbeperking.

Volg onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een een gratis recept voor goed eten.

Schrijf je in

Onze laatste artikels

Meer nieuws