Deze DJ's helpen jou #ronddewereld

Deze DJ's helpen jou #ronddewereld

21/05/2021

In mei gingen honderden mensen #ronddewereld voor goed eten om fondsen in te zamelen voor Rikolto. Met 20 minutes #aroundtheworld gaven deze dj's hen in de laaste week een welkome energieboost. En of dat werkte: samen legden 89.245 km af!

Herbeluister hieronder alle mixtapes. Maar smul zeker ook van deze korte aftermovie!

DJ 4T4

4T4 aka Kristof Michiels is hofleverancier van de beats bij 't Hof van Commerce. Daarnaast bewijst hij met zijn soloproject Meneer Michiels dat het Limburgs misschien wel de meest rap-bare variant van het Nederlands is.

Voor ons brouwde hij 2x 20 minutes #aroundtheworld.

Robin Broos

Robin Broos is naast vrijwillige resident Rikolto-dj ook filmjournalist met een passie voor soundtracks. In zijn boek The Original Soundtrack vertelt hij de leukste verhalen en weetjes bij de beste filmmuziek. In deze mix helpt hij ons #ronddewereld met uitsluitend opzwepend materiaal uit films en tv-series.

Amber Broos

Amber Broos (geen familie van Robin) is een jonge Leuvense DJ met een passie voor muziek. In mei 2016 won ze de prestigieuze DJ-contest georganiseerd door de Robert Abigail Academy. Dankzij haar sets voor Studio Brussel en Ancienne Belgique wordt ze terecht een van de opkomende talenten van de DJ scene genoemd. In deze 20 minutes #aroundtheworld mixt ze heel de wereld aan elkaar in een ideale soundtrack voor jouw workout!