Cacao & koffie

Het Recept van Rikolto: Hoe maken we alle chocolade heerlijk eerlijk?

December 27, 2022
Jelle Goossens
Communicatiemedewerker | Woordvoerder

December, een maand van sinterklaasfeesten, kerstfeesten,… En wie feesten zegt, zegt in België: chocolade. Maar hoe maken we al die heerlijke chocolade ook eerlijk? Daarvoor bracht ik 2 collega’s aan de microfoon, namelijk onze afscheidnemende collega Caroline Huyghe en onze nieuwe directeur Thibault Geerardyn.

Abonneer je via je favoriete podcast app: Spotify | Google podcast | Apple Podcasts | Pocketcast

Bezoek de website van Caroline's chocolade-aterlier Coup de Chocolat...

Met dank aan:

  • Robin Broos voor de technische en inhoudelijke ondersteuning. Check zijn podcast Disney Klassiekers
  • Tom 'Pele' Peeters voor de jingle

No items found.
No items found.

Volg onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis recept voor goed eten.

Schrijf je in

Onze laatste artikels

Meer nieuws