Nieuws & Inzichten
-
Basisschool De Kriek: een school waar niet enkel de leerlingen van zouden moeten leren
-
Met de hele school hollen en bollen voor volle kastrollen
-
Leerlingen ervaren authentiek leren tijdens bezoek aan moestuin en voedselbos
-
Het recept van Rikolto: Gewone mensen, buitengewone verandering?
-
Voedende tradities: cultuur als brandstof voor duurzame voeding in Guatemala
-
Gezocht: Korte keten-boeren als ambassadeur voor De Week Voor Goed Eten
-
Afscheid van de Rikolto Classics met een knalprestatie in Vietnam
-
Bonjour les Lyonnais : een integrale voedingsaanpak als beleidskeuze tegen ongelijkheid
-
De supermarkt: oase of fata morgana in de voedselwoestijn?
-
Het recept van Rikolto: Rijst, het klimaat en jij
-
Op reis doorheen het verleden en de toekomst van Congolese rijst: een interview met Ivan Godfroid
-
Hoe denk jij over middageten op school?
-
Rikolto & regeneratieve landbouw: een nieuwe weg vooruit
-
Pilootprojecten in Senegal doen een (school)belletje rinkelen
-
Brugse scholen opgelet: Proef samen met je klas de oesterzwamburger vol eiwitten!
-
Bekende Vlamingen hollen en bollen voor volle kastrollen
-
Het recept van Rikolto: Bewegen voor goed eten
-
De Buurt vult lege brooddozen op Internationale dag van de schoolmaaltijd
-
Subsidies voor voedingsprojecten in Leuvense basisscholen
-
Here comes the sun - schoolmaaltijden in Valencia
-
Vlaamse gemeenten waren nog nooit zo fair (trade)
-
Het recept van Rikolto: Is ons voedselsysteem klaar voor een nieuwe schok?
-
"Wij innoveren": kennisinstellingen en coöperaties oogsten samen kennis in Centraal-Amerika
-
In Hanoi werken leerkrachten, studenten en ouders samen voor goed eten
-
Hoe we in Europa van elkaar kunnen leren over goed eten op school
-
Soep voor de Week van de Peulvrucht
-
Belgische en Nederlandse leerlingen werken samen rond duurzaam consumentengedrag in de supermarkt.
-
De impact van goed eten meten in Vlaamse steden
-
Deze oesterzwamburger zit boordevol eiwitten en groeit vanzelf
-
Leuvense scholen kiezen voor een toegankelijk voedingsaanbod
-
Het Recept van Rikolto: 40 jaar dromen met de voeten op de grond
-
Linzensoep en hummus: dat kan Ten Desselaer wel smaken.